ORCHIDEA KIÁLLÍTÁS – Papp László Budapest Sportaréna

Nemzetközi Orchidea és Bromélia Kiállítás

Gardenexpo 2009
Papp László Budapest Sportaréna
2009. március 13-15.

Színpompás kavalkáddal, hatalmas térben, 2000 m2-en várja az orchideabarátokat a Magyar Orchidea Társaság tavaszi kiállítása. A seregszemlén idén is számos hazai és külföldi kertészet vesz majd részt – most először azonban az eseményre a Papp László Budapest Sportarénában kerül sor.

És hogy a kínálat még gazdagabb legyen, a látogatók pedig a természet teljes gazdagságában köszönthessék a tavaszt, az Nemzetközi Orchidea és Bromélia Kiállítás és Vásár az idei évtől társkiállításként üdvözli a Gardenexpót, így mostantól a két legnépszerűbb tavasznyitó kiállítás egy helyen és egy időben várja a különleges növények, a kert és a kertészkedés szerelmeseit. A látogatók pedig biztos nem fognak csalódni, hiszen a nyolcezer négyzetméteres csarnokban biztos megtalálják majd azt, ami a legjobban érdekli őket – legyen az akár virágzó orchidea, a tavaszi kertbe kiültethető növény, kerti bútor, medence, valamilyen kertészeti eszköz– vagy csupán néhány jó tanács.

A megnövekedett helyszín mellett azonban más újdonságokkal is találkozhatnak majd az idelátogatók: a gyerekek játszóházban, a megfáradó vendégek pedig pihenősarokban vagy a színpad gazdag programjába betekintve heverhetik ki a tarka kavalkádban töltött órák fáradalmait. Idén ráadásul szó sem lesz sorban állásról a jegypénztáraknál – a jegyeket elővételben is megvehetik mindazok, akik semmiképpen sem szeretnének lemaradni az eseményről.

Időpont: 2009. március 13-15.
Helyszín: Budapest, Papp László Sportaréna
Nyitva tartás: 10.00-18.00 óra között

Belépőjegy ára

  • Nyugdíjasoknak, diák: 1.000 Ft
  • Felnőtteknek: 1.500 Ft
  • Családi jegy( 2 felnőtt + 2-3 gyerek): 3.500 Ft

Közös jegy a Gardenexpóval

  • Nyugdíjasoknak, diák: 1.400 Ft
  • Felnőtteknek: 2.500 Ft
  • Családi jegy( 2 felnőtt + 2-3 gyerek): 5.800 Ft

Jegyelővétel

www.ticketa.hu
További információ: Pálmai Ildikó
Telefon: 06.30.445.12.55

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ne maradjon le semmiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név

Email

Ön robot? (Tipp: 3 betű)

Mehet