Ginkgokert – karácsonyi jótékonysági licit

Karácsonyi jótékonysági licit a Füvészkerti dolgozók felajánlásából.

A Füvészkert dolgozóinak kezdeményezése ez a jótékonysági licit. Karácsonyi ajándéknak is adható saját alkotásaikat, saját növényeiket ajánlották fel, hogy a Füvészkertért Alapítványnak támogatást gyűjtsenek.

A jótékonysági liciten befolyt összeget a Füvészkertért Alapítvány egy Ginkgokert  kialakítására fordítja a Gödi Huzella Kertben. 

A felajánlott alkotásokra, növényekre a Facebook oldalunkon lehet licitálni 2021. december 8. és 2021. december 13. között. 

Licitszabállyzat:
A “Ginkgokert” jótékonysági liciten befolyt összeggel A Füvészkertért Alapítvány munkáját támogatjátok.
A kikiáltási árakat és a licitlépcsőket a licit kezdetekor, 2021. december 8-án tesszük fel.
Licitálni a kép alatt komment (hozzászólás) formájában lehet.
A licit kezdete: 2021.december 8. 10.00
A licit vége: 2021. december 13 10:00 óra (az ezt követően érkező liciteket nem vesszük figyelembe).
A licit zárásakor egy ❤️ reakcióval jelezzük, hogy ki a legmagasabb összeget ajánló, azaz a licitnyertes, ezután pedig privát üzenetben felvesszük vele a kapcsolatot és elküldjük neki az utaláshoz szükséges adatokat.
A licitálók vállalják, hogy ha az általuk megadott érték lesz a legmagasabb az árverés zárásakor (nyertes licit), akkor azt átutalják A Füvészkertért Alapítvány számlaszámára.
Számlaszám: 11708001-20549985-00000000
A licitnyertessel – az összeg Alapítványhoz történő beérkezését követően – kapcsolatba lépünk a licitnyeremény átadása/elküldése miatt. Növényeket csak személyesen lehet átvenni a Füvészkert portáján, előre egyeztetett időpontban.
A megnyert licittárgyat személyesen a Füvészkert portáján nyitva tartási időben, ajánlott levélként, vagy csomagként juttatjuk el a licitnyertesnek. A postaköltség a licitnyertest terheli. A licitnyertes vállalja, hogy a postaköltséget a feladást követően az Alapítványnak elutalja.
Amennyiben a nyertes 7 napon belül nem teljesíti a rá érvényes megállapodást, úgy a második legnagyobb (és így tovább) felajánlás lesz a nyertes.
Alkotásokról, növényekről a fotókat készítette: Demeter Károly, és néhány esetben az alkotók, növények felajánlói.
Ne maradjon le semmiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név

Email

Ön robot? (Tipp: 3 betű)

Mehet