Fogadj örökbe egy növényt!

Az örökbefogadás menete

1. Válassza ki az örökbefogadás fokozatát.

Orchidea fokozatú támogató:  Kisebb növények örökbefogadása. 10 000 Ft

Az örökbefogadó oklevelet kap és nevét feltüntetjük a honlapon. Az örökbefogadók napján díjmentesen látogathatja a kertet, és részt vehet a díjmentes szakvezetésen.

Magnolia fokozatú támogató: Kisebb növények, növénycsoportok örökbefogadása. 20 000 Ft

Az örökbefogadó oklevelet kap és nevét feltüntetjük a honlapon. Az örökbefogadók napján díjmentesen látogathatja a kertet, és részt vehet a díjmentes szakvezetésen.

Ginkgo fokozatú támogató: Nagyobb fák illetve területek örökbefogadása. 50 000 Ft

Az Örökbefogadó oklevelet, és egy éves bérletet kap. Az Örökbefogadó nevét emléktábla örökíti meg a Kert bejáratánál, és nevét feltüntetjük a honlapon. Az örökbefogadók napján díjmentesen látogathatja a kertet, és részt vehet a díjmentes szakvezetésen.

Természetesen nagyon szívesen fogadunk bármilyen támogatást az alapítványunknak a következő számlaszámon: 11708001-20549985-00000000.  50 000 Ft-ot meghaladó összeg esetében 50 000 forintonként nő az éves bérletek száma. Több évre, vagy több személyre kérhető.

2. Válasszon örökbefogadásához egy növényt, növénycsoportot. Ötleteket a weboldalunkon is talál, vagy látogasson el a Facebook oldalunkra, ahova hetente friss fotók kerülnek fel a növényekről. Minden növény örökbefogadható! Amennyiben nem sikerül választani, akkor ajánlani fogunk.

3. Töltse ki az örökbefogadási űrlapot. Online örökbefogadás

Kérdéseiket a: fuveszkertbudapest@gmail.com címre várjuk.

Örökbefogadók névsora.  Köszönjük a segítségüket!

 

Ne maradjon le semmiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név

Email

Ön robot? (Tipp: 3 betű)

Mehet