Felhívás önkénteseknek

Felhívás önkéntes munkát vállaló diákoknak és növényszerető magánszemélyeknek

a budapesti ELTE FÜVÉSZKERTBEN
Az ELTE Füvészkertben nagyobb események lebonyolításához keresünk lelkes önkénteseket akár pár órás vagy hosszabb időtartamra is. Az önkéntesek a negyed évezredes Füvészkertben, növényritkaságok között, a Füvészkerti csapat szerves részeként vállalhatnak érdeklődési körüknek megfelelő munkát, mellyel segítik a Füvészkert munkáját.
 Az önkéntesek megismerhetik a Füvészkertben zajló háttérmunkát, a diákok belekóstolhatnak a biológusok, botanikusok és kertészek mindennapi feladataiba, kihívásaiba, megismerhetnek ritka és érdekes növényeket.
Megnyugtató környezetben végezhető munka, mely hasznos a Füvészkert közösségének, a növényeknek. A budapesti Füvészkert tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, így akár kevés szabadidővel rendelkező önkénteseknek is kiváló lehetőség, hogy zöld, természetközeli környezetbe kerüljenek, kiszakadjanak a belvárosi élet sodrásából és az elvégzett munkájukkal jótékonykodjanak.
Az önkéntesek feladatai a (2023 áprilisában zajló események alkalmával)
  • Sakura ünnep alatt látogatók útbaigazítása, segítség jegyek ellenőrzésénél, segítségnyújtás a szervezőknek
  • Föld napján iskolai osztályok útbaigazítása, állomásos feladatnál segítségnyújtás
  • • Az önkéntes szerződésben foglalt feltételeket, feladatokat teljesíteni.
  • •Látogatás ideje alatt a látogatási szabályok betartása.
  • Az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni ezekre az önkéntes feladatra, a megjelölt időpontokra. Az űrlap kitöltése után a jelentkezőkkel felvesszük a kapcsolatot, az önkéntes szerződés megkötése, feladatok pontosítása miatt.

Jelentkezési űrlap:

Ne maradjon le semmiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név

Email

Ön robot? (Tipp: 3 betű)

Mehet