Bazsarózsakert – Jótékonysági licit a Füvészkerti dolgozók felajánlásaiból

Az ELTE Füvészkert szinte egy évig zárva volt a látogatók számára, rendezvényeink elmaradtak, így bevételeink kimaradtak. A Füvészkert dolgozóinak kezdeményezése ez a jótékonysági licit. Saját alkotásaikat, saját növényeiket ajánlották fel, hogy a Füvészkertért Alapítványnak támogatást gyűjtsenek, hogy a korábban betervezett növényültetési munkák, mint ez a Bazsarózsakert, ne maradjanak el a járvány miatt.

A jótékonysági liciten befolyt összeget a Füvészkertért Alapítvány egy “Bazsarózsakert” kialakítására fordítja a Füvészkert portájához közeli területen.

A felajánlott alkotásokra, növényekre a Facebook oldalunkon lehet licitálni 2021. április 1. és április 5. között.

 

Licitszabállyzat:

A “Bazsarózsakert” jótékonysági liciten befolyt összeggel A Füvészkertért Alapítvány munkáját támogatjátok.

A licitálásra kínált alkotás, növény, vagy tárgy leírása, kikiáltási ára és a minimális licitlépcső minden egyes kép alatt megtalálható. ( A képek a Facebook oldalunkon a “Bazsarózsakert”című albumba lesznek feltöltve. A kikiáltási árakat és a licitlépcsőket a licit kezdetekor: 2021. április 1-én tesszük fel.)

Licitálni a kép alatt komment (hozzászólás) formájában lehet.

A licit kezdete: 2021.április 1.

A licit vége: 2021.április 5, 20:00 óra (az ezt követően érkező liciteket nem vesszük figyelembe).

A licit zárásakor egy Szív szimbólumok: ❦ ♡ ♥❤💓💔- Unicode karakter tábla reakcióval jelezzük, hogy ki a legmagasabb összeget ajánló, azaz a licitnyertes, ezután pedig privát üzenetben felvesszük vele a kapcsolatot és elküldjük neki az utaláshoz szükséges adatokat.

A licitálók vállalják, hogy ha az általuk megadott érték lesz a legmagasabb az árverés zárásakor (nyertes licit), akkor azt átutalják A Füvészkertért Alapítvány számlaszámára.

Számlaszám: 11708001-20549985-00000000

A licitnyertessel – az összeg Alapítványhoz történő beérkezését követően – kapcsolatba lépünk a licitnyeremény átadása/elküldése miatt.

A megnyert licittárgyat személyesen a Füvészkert portáján nyitva tartási időben, ajánlott levélként, vagy csomagként juttatjuk el a licitnyertesnek. A postaköltség a licitnyertest terheli. A licitnyertes vállalja, hogy a postaköltséget a feladást követően az Alapítványnak elutalja.

Amennyiben a nyertes 7 napon belül nem teljesíti a rá érvényes megállapodást, úgy a második legnagyobb (és így tovább) felajánlás lesz a nyertes.

 

Ne maradjon le semmiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név

Email

Ön robot? (Tipp: 3 betű)

Mehet