V. Nemzetközi Gitárest a Füvészkertben – július 12. 19 óra

Gottfried Gfrerer az egyik legjobb slide gitáros Európában. Jellegzetes hangzása ötvözi a tradicionális és a virtuóz elemeket, melyben keverednek az amerikai és európai zenei gyökerek a modern trendekkel. Amikor Gottfried épp nem új dalokat ír, saját rezonátor gitárjait készíti. Jelenleg negyedik albumán dolgozik.
Egyéni hangzásvilága által, melyet “Gferer hangzásnak”is hívnak a zenei életben, sikereket ért el mind hazájában, Ausztriában, mind pedig külföldön. Ezenkívül meghívást nyert, hogy tanítson a London Music Schoolban. Gottfried dalai széles spektrumot ölelnek át, és összetéveszthetetlen egyéni játékával különleges egészet alkotnak, melyet minden zeneszeretőnek hallania kell.
Az est különlegességét fokozza, hogy az eseménynek a csaknem 250 éves, különleges virágokkal és fákkal körülölelt Füvészkert mesés környezete ad otthont. A koncert után pedig a Füvészkert igazgatója, dr. Orlóci László exkluzív sétát vezet az érdeklődőknek, mely során mesél a kert történetéről, érdekes növényeiről.
A koncert időpontja: 2018. július 12., 19:00
Helyszín: ELTE Füvészkert, 1083 Budapest, Illés u. 25.
Jegyárak: elővételben 3000 Ft, a koncert napján a helyszínen 3500 Ft.
Lehetőség van ún. pártolói jegyek megvásárlására is. Ennek díja 5000 Ft. A pártolói jegy megváltója a Füvészkert működését támogatja, ill. névre szóló helyfoglalásra is jogosult.

Jegyvásárlás:
online: https://tixa.hu/fuveszkert
személyesen a Füvészkert jegypénztárában (1083 Budapest, Illés u. 25.)

* Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Füvészkert legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig a www.fuveszkert.org honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a rendezőség az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdése csúszik. A Füvészkert fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja.
Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja július 14. 19:00. Amennyiben rossz idő miatt az előadás az 45 perc után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő. Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyek a Füvészkert jegypénztárában a hivatalos nyitvatartási időben visszaválthatók.

Ne maradjon le semmiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név

Email

Ön robot? (Tipp: 3 betű)

Mehet