ÁLLATKERTEK ÉJSZAKÁJA AZ ELTE FÜVÉSZKERTBEN 2014. AUGUSZTUS 29. 19H-24H

Az ELTE Füvészkert ezen a különleges napon különleges programokkal várja látogatóit. Jöjjön el a Füvészkertbe, ismerje meg a növények éjszakai életét!

Programok:
• Szakvezetés a kertben 19.30kor és 22 órakor- a résztvevők megismerkedhetnek különleges növényeinkkel, a kert éjszakai látnivalóival és élőlényeivel.

• Ingyenesen letölthető, csak erre napra érvényes mobilapplikációt kínálunk látogatóinknak, melyhez új útvonal és nyereményjáték kapcsolódik ajándék növényekért. Járja végig az útvonalat okostelefonja segítségével, készítsen képeket és töltse fel Facebook oldalunkra, és a Füvészkert megajándékozza Önt egy kis növénnyel, mely augusztus 30. és szeptember 2. között átvehető a portán.

• Növénysimogató – Ismerje fel a sötétben, milyen növény, termés van a kezében!

• Világító növény – ez a különlegesség csak az Állatkertek éjszakáján látható, partnerünk a megvalósításban az ELTE TTK Növényélettani tanszéke. Helyszíni kísérletben lehet részt venni

• Gyerek kézműves foglalkozás 19h-22h-ig: a legkisebbek állatokat és növényeket formázhatnak különleges és hagyományos technikák segítségével.
Jegyárak:

Állatkertek Éjszakája
2014. augusztus 29.
1 jegy, 4 kert, 1 kalandos éjszaka

A Budakeszi Vadaspark a Budapest Állatkert, az ELTE Füvészkert és a Tropicarium várja Önt 2014. augusztus 29-én 19 és 24 óra között.

Felnőtt belépő (14 éves kor felett): 3500 Ft
Gyermek belépő (2-14 éves korig): 2400 Ft

A belépőjegy a Budakeszi Vadasparkban, az ELTE Füvészkertben és a Tropicariumban 2014. augusztus 31-ig felhasználható.

 

Ne maradjon le semmiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név

Email

Ön robot? (Tipp: 3 betű)

Mehet