Öko zsibongó április 24-én

 

Bio Nyuszi az Öko Zsibongón!

Az eseményen érdekesebbnél-érdekesebb feladatokkal találkoznak majd a gyerekek, játékos formában tanítjuk meg őket az egészséges életmódra az egészséges ételek jó ízének felismerésére, valamint a környezet ismeretére, a környezetvédelemre.

Várunk Téged is április 24-én az Öko Zsibongón az ELTE Füvészkertben, ahova a Bio Nyuszi is ellátogat!Vedd fel Te is a hatalmas nyúlcipőnket, hisz nem mindennap hordhatsz 158-as cipőt. Hímes vagy színes?Teljesen mindegy! Ha megtalálod a legtöbb tojást, győztél. A „Nyuszi Hopp”ugróversenyen pedig győzd le az akadályokat és segíts elvinni a tojásokat a nyusziházig!

Mi lesz még a program?

150 éves őskovászból készült, helyben sütött pizzát vásárolhatsz Szabi a Péktől. Igazi ízorgiában lesz részed! De a tavaszi hangulatról sem feledkeztünk meg, Szent György nap alkalmából Uruguayi Ivan Tabeira gitárművész biztosítja a zenei aláfestést a zsibongáshoz!

Ezen kívül sok-sok finomság a hazai és nemzetközi termelők, manufaktúrák, kézművesek jóvoltából, melyeket meg lehet kóstolni, ízlelni és akár vásárolni, bio, mentes, mindenmentes, vegán, vegetáriuánus és húsimádó formában is!

Részvételi díj regisztrációval:

1 személyes: 1.000 Ft/fő

Családi belépő: 2.500 Ft

Regisztráció: www.okozsibongo.hu

Részvételi díj regisztráció nélkül

1 személyes: 2.000 Ft/fő

Családi belépő: 3.500 Ft

Hozzánk érdemes ellátogatni, hiszen aki minden állomást végig látogat, annak a Húsvéti Nyuszi apró ajándékkal kedveskedik.Valamint nem csak a Füvészkert adta csodás környezetet élvezheted, hanem tulajdonképpen a belépő jegyed árát az Oázis Kertészet jóvoltából levásárolható kuponban adjuk vissza, minden regisztrált résztvevőnek!

Kérdés esetén hívd bátran a +36 70 430 5371 telefonszámot vagy írj a marketing@csakanoknek.hue-mail címre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ne maradjon le semmiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név

Email

Ön robot? (Tipp: 3 betű)

Mehet