Öko zsibongó március 27-én, 10-16 óra között

Gasztronómia, kulináris élvezetek, helyben sütött finomságok: „Ízkavalka” Szabi a Pékkel

Mind-mind a VII. Öko Zsibongón, március 27-én, 10-16 óra között a csodás Füvészkertben!

Gyere el Te is! Regisztrálj, biztosítsd be a helyed!

Szabi a Pék kemencében, helyben sütött, 150 éves ős kovászból készült valódi kenyérrel, pizzával tetézi a tavaszi illatok kavalkádját! A csillagászati tavasz margójára a „Játékos kalandtúra” állomásunkon Hold is sajtból készül és a hatalmas Holdat megpróbáljuk visszadobni az egész univerzumot behálózó csillagos égre. A virágok is kibújnak, ráadásul tavasszal a gombákat különleges módszerrel lehet „leszedni”! A gyerekek igazi tavaszi, természetközeli élményekben vehetnek részt az egészség-, és környezettudatos edukációs családi programon!

De a „nagyokra” is gondoltunk!

Őket várja a sok-sok finomság a hazai és nemzetközi termelők, manufaktúrák, kézművesek jóvoltából, melyeket meg lehet kóstolni, ízlelni és akár vásárolni, bio, mentes, mindenmentes, vegán, vegetáriánus és húsimádó formában is!

Várunk benneteket! A 250 éves Füvészkert a város közepén igazi tavaszi hangulatot biztosít és a megújult „díszlete” nem csak a természetet borítja virágba, hanem a lelkedet is! Az esemény szabadtéren, biztonságos körülmények között kerül megrendezésre, élvezetes és minőségi program várja az egész családot!

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráció: www.okozsibongo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ne maradjon le semmiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név

Email

Ön robot? (Tipp: 3 betű)

Mehet