VI. Nemzetközi Gitárest a Füvészkertben – augusztus 8. 19 óra

A tavalyi nagysikerű koncert után Muriel Anderson augusztus

 

8-án ismét fellép a Füvészkertben. Új dalokkal és új vizuális show-val érkezik, melyet a 2017-es teljes napfogyatkozás inspirált.

Muriel Anderson világhírű gitárművész és hárfagitár-művész,

 

az első nő, aki megnyerte a Nemzeti Fingerstyle Gitárversenyt az Egyesült Államokban.

“Nightlight Daylight” c. albuma 11 rangos díjat nyert el, valamint a Guitar Player Magazine az évtized legjobb 10 CD-je közé választotta. A lemezen olyan nagynevű zenészekkel játszik együtt, mint pl. Stanley Jordan, Victor Wooten, Tommy Emmanuel és még sokan mások.

A “Heartstrings” c. lemezét a Discovery űrhajóra is magával vitte a legénység. Zenéje hallható Woody Allen: Vicky Cristina Barcelona c. filmjében is.

A legendás country zenésszel, Chet Atkins-szel is készített közös felvételt, valamint Les Paullal adott koncertet New Yorkban.

www.murielanderson.com

Az estet Beri Áron nyitja, aki a Snétberger Zenei Tehetség Központ diákja. A 17 éves tehetség 5 éve tanul Snétberger Ferenctől, és már számos helyen felléphetett vele, mint pl: Brüsszelben, Berlinben, Koppenhágában, valamint itthon a Liszt Ferenc Zeneakadémián, a Művészetek Palotájában és idén harmadjára a MOM Kulturális Központban.

Ahogy már megszokott a koncert után a Füvészkert igazgatója, dr. Orlóci László exkluzív sétát vezet az érdeklődőknek, mely során mesél a kert történetéről, érdekes növényeiről.

 

A koncert időpontja: 2018. augusztus 8., 19:00

Helyszín: ELTE Füvészkert, 1083 Budapest, Illés u. 25.

Jegyárak: elővételben 3000 Ft, a koncert napján a helyszínen 3500 Ft.

Lehetőség van ún. pártolói jegyek megvásárlására is. Ennek díja 5000 Ft. A pártolói jegy megváltója a Füvészkert működését támogatja, ill. névre szóló helyfoglalásra is jogosult.

 

Jegyvásárlás:

 

 

* Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Füvészkert legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig a www.fuveszkert.org honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a rendezőség az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdése csúszik. A Füvészkert fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja.

Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja augusztus 9. 19:00. Amennyiben rossz idő miatt az előadás az 45 perc után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő. Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, a jegyek a Füvészkert jegypénztárában a hivatalos nyitvatartási időben visszaválthatók.

Ne maradjon le semmiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név

Email

Ön robot? (Tipp: 3 betű)

Mehet