2013. március 23, Gyümölcsoltó Boldogasszony napja: fák oltása Füvészkertben

KEDVES LÁTOGATÓINK!

A NAGY ÉRDEKLŐDÉS MIATT LEZÁRTUK A JELENTKEZÉST, MERT BETELTEK A HELYEK, TÖBBEN EGYSZERŰEN NEM FÉRNEK EL. Ha csak nézőként jönne, nem oltást gyakorolni, akkor természetesen szívesen látjuk!

Ha Ön lemaradt volna, vagy továbbra is érdekelné a téma, kérem, figyelje a honlapunkat, mert hamarosan tanfolyamot indítunk e témában a nagy érdeklődés miatt.


A népi hiedelem szerint e napon kell a fákat oltani, s ezen a napon ezt az ELTE Füvészkertben mindenki megtanulhatja és kipróbálhatja. Szakembereink elméleti előadást, majd gyakorlati bemutatót tartanak a fák oltásáról. Ezt követően, aki elsajátította az ismereteket, részt vett a balesetvédelmi oktatáson és erről számot is adott, gyakorolhatja az oltást. A gyakorlati próbán csak 18 éven felüliek vehetnek részt, előzetes regisztrációt követően. Szakértőink természetesen folyamatosan felügyelik a munkát. Az elkészült és sikeres oltványokat készítőik hazavihetik!

Program

10h-11h: Elméleti előadás az oltásról: Dr Orlóci László

11h-12h:  Gyakorlati oltási bemutató: Dr Orlóci László, Bőhm Tamás, Palesits Zsolt, Babos András

12h-15h: Egyéni gyakorlati próba

Várjuk a Füvészkert legújabb szakmai programjára!

Ha részt kíván venni a bemutatón, kérjük bejelentkezést követően regisztráljon az eseményre itt, vagy postai úton juttassa el a Füvészkert címére jelentkezését:

ELTE Füvészkert

Budapest, 1083. Illés u. 25.

A programra a belépőjegyen felül nem kell fizetni semmit, az eszközöket is mi adjuk!

Ne maradjon le semmiről!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Név

Email

Ön robot? (Tipp: 3 betű)

Mehet